Albanians of Cleveland Official Site

Latest News

 • 05-08-2019 Lajmerim !
  LAJMERIM: Me hidherim te thelle ju njoftojme se sot, diten e Enjte me 1...More
 • 16-01-2017 Elections
  PUBLIC NOTICE Albanian American Association Election of Officers Sunday,...More
 • 02-11-2016 Insurance Company
  This is Eric Parr, My background in business, taxes, and financial products...More
 • 13-04-2016 LAJMERIM
  LAJMERIM Me hidherim te thelle ju njoftojme se sot diten Merkurre me 13...More
 • 30-10-2015 Festa e flamurit.
  Shoqata Shqiptro- Amerikane e Clevelandit. Me rastin e 103 vjetorit te...More
    All News...

LAJMERIM

2016-04-13 17:53:39

LAJMERIM Me hidherim te thelle ju njoftojme se sot diten Merkurre me 13 prill, 2016, pas nje semundje te rende dhe te pa pritur, u nda nga jeta ne menyre te parakohsme nje nga antaret e respektuar te komunitetit tone, i ndjeri Arqile Bare. Ai ishte nje prind i dashur, bashkeshort i nderuar dhe vjehrr dhe shok i respektuar. Per te nderuar kujtimin e tije familja do te organizoje homazhe diten e Premte me 15 Prill, 2016, nga ora 5:30pmĀ­-8:30pm dhe diten e Shtune me 16 Prill nga ora 10:00am-11:00pm ne shtepine funerale ne adresen, : 26691 Detroit Rd Westlake, Ohio 44145. Sherbimi funeral fillon ne oren 11:00am dhe varrimi behet diten e Shtune pass ores 11:00am, te Lakewood Cemetery ne adresen: 22025 Detroit Rd Rocky River OH 44116. Mbas sherbeses do te shtrohet nje dreke ne adresen e meposhtme: 19245 Detroit Rd Rocky River OH 44116. (440) 3334686.Our Sponsor Sugested Link