Albanians of Cleveland Official Site

Latest News

 • 05-08-2019 Lajmerim !
  LAJMERIM: Me hidherim te thelle ju njoftojme se sot, diten e Enjte me 1...More
 • 16-01-2017 Elections
  PUBLIC NOTICE Albanian American Association Election of Officers Sunday,...More
 • 02-11-2016 Insurance Company
  This is Eric Parr, My background in business, taxes, and financial products...More
 • 13-04-2016 LAJMERIM
  LAJMERIM Me hidherim te thelle ju njoftojme se sot diten Merkurre me 13...More
 • 30-10-2015 Festa e flamurit.
  Shoqata Shqiptro- Amerikane e Clevelandit. Me rastin e 103 vjetorit te...More
    All News...

Festa e flamurit.

2015-10-30 10:15:11

Shoqata Shqiptro- Amerikane e Clevelandit. Me rastin e 103 vjetorit te shpalljes se pavarsise se Shqiperise me daten 21 Nentor, 2015 do te organizoje mbremjen festivete te: Tom's Country Place 3442 Stoney Ridge Road Avon, Ohio 44011 Phone: 440-934-4553 Fax: 440-934-4563 www.tomscountryplace.com Nen argetimine e kengetarve te mirnjohur: Rovena Ibrahimi, Avni Lushka dhe kengetari Shkodran Indrit Mlika. Muzika drejtohet nga Klarinetisti i mirenjohur Nokia i Beratit.Cmimi i biletes $60 per te rritur dhe $ 30 per femijet(6-12 vjec). Ne cmim jane perfshir ushqimi, soft drinks dhe dy shishe vere per cdo tavoline. Cash bar per ata te cilet duan me shume. Biletat mund ti gjeni te personat e meposhtem: Adem Meta 440-454-1364, Kleida Spirollari(216)235-8109, Ajaz Emini 216-394-3271 Kujtim Dauti 216- 355-6632 Jolanda Alushi 216-221-1992, Juxhin Shazivari (216)2404689. Ju lutemi merrni biletat sa me par sepse eshte i nevojeshem paraprakisht informacioni per numerin e sakt te pjesmarreseve, gjitheashtu ne kete parti center ka njekufizim per numrin e pjesmarreseve. Jufaleminderit per pjesmarrjen. Bordi Drejtues i Shoqates Shqipetaro Amerikane te Clevelandit, Ohio.Our Sponsor Sugested Link