Albanians of Cleveland Official Site

Latest News

 • 05-08-2019 Lajmerim !
  LAJMERIM: Me hidherim te thelle ju njoftojme se sot, diten e Enjte me 1...More
 • 16-01-2017 Elections
  PUBLIC NOTICE Albanian American Association Election of Officers Sunday,...More
 • 02-11-2016 Insurance Company
  This is Eric Parr, My background in business, taxes, and financial products...More
 • 13-04-2016 LAJMERIM
  LAJMERIM Me hidherim te thelle ju njoftojme se sot diten Merkurre me 13...More
 • 30-10-2015 Festa e flamurit.
  Shoqata Shqiptro- Amerikane e Clevelandit. Me rastin e 103 vjetorit te...More
    All News...

Lajmerim !

2019-08-05 12:38:21

LAJMERIM: Me hidherim te thelle ju njoftojme se sot, diten e Enjte me 1 Gusht, 2019, pas nje semundje te rende dhe te pa sherushme, u nda nga jeta ne menyre te parakohshme nje nga antaret e respektuar te komunitetit tone, i ndjeri Enver Hamzaj. Ai ishte nje prind i dashur, bashkeshort i nderuar dhe shok i respektuar. Per te nderuar kujtimin e tije familja do te organizoje homazhe diten ePremte me 9 Gusht , 2019, nga ora 6:00pm-8:00pm dhe diten e Shtune me 10 Gusht nga ora 9:00am-11:00am ne shtepine funerale me adresne adresen: Sunset Memorial Park 6245 columbia Rd North Olmsted, Ohio 44070Phone: (440)249-6256 Diten e Shtune sherbimi funeral fillon ne oren 9:00am-11:00am dhe varrimi behet pas ores 11:00am, ne adresen, Sunset Memoria Park 6265 Columbia Rd North Olmsted, OH 44070. Mbas sherbeses do te shtrohet nje dreke ne adresen e meposhtme: 10031Detroit Rd Cleveland OH 4410244105. (Te lokali i RafaelitOur Sponsor Sugested Link