Albanians of Cleveland Official Site

Latest News

 • 16-01-2017 Elections
  PUBLIC NOTICE Albanian American Association Election of Officers Sunday,...More
 • 02-11-2016 Insurance Company
  This is Eric Parr, My background in business, taxes, and financial products...More
 • 13-04-2016 LAJMERIM
  LAJMERIM Me hidherim te thelle ju njoftojme se sot diten Merkurre me 13...More
 • 30-10-2015 Festa e flamurit.
  Shoqata Shqiptro- Amerikane e Clevelandit. Me rastin e 103 vjetorit te...More
 • 17-10-2015 LAJMERIM
  Me hidherim te thelle ju njoftojme se sot, diten Shtune ne 17 tetor 2015,...More
    All News...

LAJMERIM

2015-10-17 19:52:14

Me hidherim te thelle ju njoftojme se sot, diten Shtune ne 17 tetor 2015, pas nje semundje te rende, u nda nga jeta ne menyre te parakohsme nje nga antaret e respektuar te komunitetit tone, e ndjera ARISTE SPIRO. Ajo ishte nje nene e dashur e tre djemve te saj, bashkeshorte e nderuar e Z. Vladimir SPIRO, dhe zonje shembullore ne jeten private dhe shoqerore. Per te nderuar kujtimin e saj familja do te organizoje homazhe diten e Djele, 18 Tetor 2015, nga ora 5:00pm­7:00pm ne shtepine funerale “McGreevey” ne adresen: 16105 Detroit Ave Lakewood, Ohio 44107, Ph 216­221­0220. Varrimi behet diten e Hene ne 12pm.Our Sponsor Sugested Link